Arıtma Su ve Faydaları

Arıtma Su ve Faydaları
İnsan vücudunun %60’ı sudan oluşmaktadır. İnsan bedeninin en temel ihtiyacı ve yaşamaya devam etmek için en çok ihtiyaç duyduğu şey sudur. Dünya yüzeyinin %70’i suyla kaplı olmasına rağmen, dünya su rezervinin sadece %3’ü tatlı su yani içilebilir su kaynağıdır. Dünyada bir milyarı aşkın kişi temiz içme suyuna ulaşamıyor. Birleşmiş Milletler, 2030 senesinde su talebinin, artacak nüfus ve ekolojik durum sebebiyle %40’ın üzerine çıkacağını öngördü. Arıtma su sistemlerini kullanmanın yaygınlaşması dünya için de oldukça önemli.

İçtiğimiz suyun kalitesi ve temizliği çok önemlidir. Sağlıklı, kaliteli, yüksek mineralli su içmek için arıtma su sistemlerini tercih etmelisiniz. Kaynatılarak içilen sularda, kötü maddelerin kaybıyla beraber aslında bedenimize faydalı ve bedenimizin ihtiyacı olan maddelerin de kaybı yaşanmaktadır. Sulax Su Arıtma sistemleri ile topraktan suya karışan kimyasallar, bakteriler, klor, bakır ve diğer benzer bedeninize zararlı maddeler suyunuzdan filtre sistemleri ile ayrıştırılır. Mineral, kalsiyum ve magnezyum gibi sağlığınıza faydalı ve suyunuzun içermesi gereken faydalı maddeler suyunuzda kalır.

Suyunuz arıtıldıktan sonra daha lezzetli ve kokusuz hale gelir. Bedeninize, böbreklerinize, midenize daha faydalı hale gelir.

Sulax Su Arıtma Sistemleri ile daha düşük oranda sodyum ve potasyum içeren su elde edersiniz. Zararlı olan madeni tuzların sudan ayrıştırılması ile suyunuzun tuz oranı da oldukça düşük olur. Sodyum, potasyum, klorür gibi maddelerden ayrıştırılmış su içmek vücudunuzda ödem oluşmasını engeller. Sulax Su Arıtma Sistemleri ile elde edilmiş sağlıklı ve temiz su içmek, düşük tuz oranından ötürü tansiyon hastaları için de oldukça idealdir.

Sulax Su Arıtma Sistemleri ile arıtılmış suyunuz, filtre sistemleri ile zararlı bakterilerden arındırıldığı için, aynı zamanda daha çabuk kaynar. Bu sayede, sağlıklı ve lezzetli suyunuzun yanında elektrik tasarrufu da sağlamış olursunuz.
Etiketler: Blog İçeriği
Kasım 13, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR