Arıtma Su ile Basit ve Faydalı Tarifler

Arıtma Su ile Basit ve Faydalı Tarifler
Sulax Su Arıtma Sistemleri ile arıtılmış, filtre sistemleri ile zararlı bakterilerden arındırılmış suyu tercih ederek yüksek derecede mineral, kalsiyum ve magnezyum içeren suları gönül rahatlığı ile içebilirken bu suları küçük dokunuşlarla daha da lezzetlendirerek tüketebilirsiniz. Ayrıca bu tarifleri tüketmek, eklenen malzemeler sayesinde sağlığınıza, bedeninize, sindirim sisteminize ve bağışıklığınıza da oldukça fayda sağlar.

Bu tarifleri tüketmeyi daha çok sevdiğiniz ve tercih ettiğiniz meyveler veya sebzeler ile de değiştirip, tüketebilirsiniz. Bu tarifleri, içerdiği mineraller, vitaminler ve diğer tüm faydalı maddelerin tazeyken bedene alınması açısından, aynı gün tüketmeye özen gösterin.

İlk tarif için gereken malzemeler:

1 litre Sulax Su
1 yeşil elma
1 limon
1 salatalık

Yapılışı: Limon, elma, salatalığı küp şeklinde doğrayın. Malzemeleri 1 litre Sulax suyunuz ile birleştirin ve tercihinize göre dolapta veya oda sıcaklığında en az 4 saat dinlendirdikten sonra içmeye başlayabilirsiniz. Bu tarif lezzetli suyunuza lezzet katarken, metabolizmanızın da hızlanmasına ödem atılımına da yardımcı olur.

Yaz aylarında tüketmek için de oldukça lezzetli, ferahlatıcı ve aynı zamanda vücut sisteminize faydalı bu tarifi de severek tüketebilirsiniz.

Gerekli malzemeler:

2 litre Sulax Su
2 dilim karpuz (çok büyük ise 1 dilim)
1 salatalık
1 limon
6-7 yaprak taze nane

Karpuzu çekirdeklerinden ayıklayıp küp şeklinde doğrayın. İsterseniz şekilli doğrayıcı da kullanabilirsiniz. Limonu ve salatalığı da kabuklarıyla küp şeklinde dilimleyin. Tüm malzemeleri Sulax suyunuza karıştırın ve taze neneyi de doğramadan ekleyin. Bu ferahlatıcı tarifi tüketirken ayrıca buz da ekleyebilirsiniz.

Bu tariflerde Sulax Su kullanmak, içeceklerinizin lezzetini ve kalitesini artırırken, sağlığınız için de bedeninizin mineral ve kalsiyuma kavuşmasını sağlar. Sağlığınız için Sulax Su için! Afiyet olsun.
Etiketler: Blog İçeriği
Kasım 05, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR